De garagedeur die aansluit bij jouw woning

Een stijlvolle garagepoort RAL 7016

Snel geregeld

Nieuwe garagedeur nodig? Vraag een offerte aan en krijg snel een overzicht opgestuurd.

Professionele installatie

Al onze garagedeuren worden vakkundig geïnstalleerd door een professional.

Uitstekende service

Van de installatie tot de nazorg we zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Je garagedeur isoleren is een deurzame keuze.

Openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur biedt een welkome verandering ten opzichte van de traditionele sectionaaldeur. Met deze elegante oplossing kunt u eenvoudig één kant van de deur openen, waardoor u moeiteloos toegang krijgt tot uw garage.

Sectionale garagedeuren

Sectionaaldeuren zijn een klassieke en betrouwbare keuze voor uw garage. Met hun ingenieuze ontwerp kunnen sectionaaldeuren omhoog worden geheven, zonder extra ruimte in beslag te nemen, wat u meer ruimte in uw oprit en garage geeft.

Eindeloze mogelijkheden met onze verschillende lijnen

Of u nu op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke openslaande deur voor uw woning of naar een zijdeur die perfect past bij uw garage. Bij Quist is er altijd een garagedeur die bij uw wensen past.

Nooit meer uitstappen met onze innovatieve handzender

Automatisch uw garagedeur openen zodat u niet meer met een zware deur hoeft te sjouwen? Bij Quist kunnen we uw garagedeur automatiseren.

Onze garagedeuren zijn uitstekend geïsoleerd

Het wordt steeds belangrijker: een goed geïsoleerde woning. Vaak wordt de garage hierbij vergeten en dat is zonde. Een goed geïsoleerde garagedeur heeft namelijk een positieve invloed op je energierekening. Door een ongeïsoleerde aangrenzende garage koelt je huis sneller af. Onze garagedeuren zijn uitstekend geïsoleerd en verkrijgbaar in verschillende isolatiewaarden.

Ontdek wat onze klanten van ons vinden!

Onze klanten beoordelen ons met een 4.8 / 5 op Google en met een 5 / 5 op Facebook. Bent u de volgende klant die ons blij maakt met een positieve review? 

Aluminium garagedeur in de kleur antraciet
Een stijlvolle poort voor de garagedeur.
Prima ervaring. Quist heeft bij ons de garagedeur vervangen door Novoferm openslaande deuren. Van de offertebespreking thuis tot en met de plaatsing was prima. Netjes alles volgens afspraak en het ziet er prima uit.

P. Donkersloot

Vakkundige installatie door
onze professionals

Onze garagedeuren worden uitsluitend geïnstalleerd door onze professionals. Hierdoor bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.