Design Line

Garagedeuren

Quist Garagedeuren: Design Line

Bent u op zoek naar een garagedeur met een eigenzinnige uitstraling, bekijk dan eens onze Design-Line serie. De 40 mm dikke stalen sandwichpanelen binnen deze serie kunnen worden uitgevoerd in vier verschillende designs: Umbra , Antra, Granite en Quartz. Elk met een eigen karakter. Van eigentijds en trendy tot natuurlijk en tijdloos. Met een Design-Line garagedeur maakt u een architectonisch statement en geeft u uw woning een bijzondere touch.

Design-Line Umbra

Het geprononceerde lijnenspel en reliëf (microprofilering) van de Design-Line Umbra geeft uw garagedeur een markant uiterlijk. De Umbra is standaard leverbaar in vier kleuren:

  • RAL-9006
  • RAL-9007
  • RAL-9016
  • RAL-7016

 

Design-Line Antra

De Design-Line Antra is uitgevoerd in een fraaie antraciet kleur en is voorzien van een bijzondere textuur. Het geeft uw garagedeur een moderne uitstraling, geheel passend bij de nieuwste trends en architectuur.

Design-Line Granite

De naam zegt het al, stoer en sterk! De hoogwaardige oppervlakte structuur gecombineerd met de donkergrijze uitstraling maken van de Granite een absolute aanrader! De Granite is een voorbeeld van goede smaak die klasse toevoegt aan uw huis. Zoals alle panelen uit de Design-Line serie voldoet ook de Granite aan de hoogste kwaliteitseisen.

Design-Line Quartz

Zoekt u een rustige natuurlijke uitstraling voor uw garagedeur, dan kunt u binnen onze Design-Line lijn ook kiezen voor het QUARTZ model. De bijzondere quartzgrijze textuur van dit design zorgt voor een frisse en verrassend natuurlijke uitstraling. U zult van elke deur uit de Design-Line serie jarenlang probleemloos genieten.

 

Opties en Accessoires

Onze garagedeuren kunnen worden uitgevoerd met verschillende opties of accessoires. Uiteraard zijn al onze opties en accessoires uitgebreid getest op o.a. functionaliteit en duurzaamheid.

 

Eenvoudige bediening

Om de garagedeur te bedienen kunt u kiezen voor handbediening of bediening met een elektrische motor. Wij adviseren u hierbij graag.

 

Kleuropties

Vrijwel al onze deuren worden standaard met een witte duurzame toplaag geleverd. Kiest u liever voor een andere kleur dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. De kleurkeuze is zelfs vrijwel onbeperkt. Graag informeren wij u over de uitgebreide kleurmogelijkheden.

 

Mogen wij voor u aan de slag gaan?

Onze Design-Line deuren worden op vakkundige wijze op maat vervaardigd. De productieprocessen zijn, met behoud van flexibiliteit, optimaal geautomatiseerd. Nauwkeurig geprogrammeerde machines staan garant voor exacte maatvoering en controleren de processen tot op de millimeter. Vanzelfsprekend maken wij bij de productie uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Kwaliteit en maatwerk zijn immers onze standaard. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.