Dubbele garagedeur

Garagedeuren

Op zoek naar een dubbele garagedeur? De Novoferm duoport is precies wat u zoekt!

Zoekt u een prachtige dubbele garagedeur die lang mee gaat? Dan bent u bij Quist aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment garagedeuren van Novoferm. De Novoferm duoport is een geïsoleerde dubbele garagedeur van hoge kwaliteit. Met deze garagedeur kunt u rekenen op gebruiksgemak en weinig onderhoud. Er zijn veel verschillende kleuren, stijlen, isolatiewaarden, bedieningsopties en andere mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder!

Novoferm duoport garagedeuren

De Novoferm duoport garagedeur bestaat uit een geïsoleerde dubbele deur voor uw garage. Dankzij de dubbele garagedeur kunt u gemakkelijk naar binnen of buiten lopen, bijvoorbeeld met uw fiets of scooter. De garagedeuren zijn gemaakt van staal en aluminium van hoge kwaliteit. Wanneer u kiest voor de Novoferm duoport garagedeuren kunt u zeker zijn van een oersterke deur. De deuren kunnen tegen een stootje, zijn robuust en zullen niet roesten. Daarnaast zijn de deuren goed geïsoleerd. Dankzij de goede afdichting en onderdorpel zijn deze garagedeuren vrijwel tochtdicht. Klinkt goed toch?

Het gemak van een dubbele garagedeur

Met de Novoferm duoport dubbele garagedeur kunt u zeker zijn van gemak. In en uit lopen wordt zeer eenvoudig. U profiteert van gemak wanneer u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten wilt lopen omdat niet de hele garagedeur open hoeft. Wanneer er wel een brede doorgang nodig is zet u gemakkelijk beide deuren open. De deuren openen soepel en vragen weinig onderhoud. Af en toe even schoonmaken is het enige wat nodig is. Dan kunt u lang genieten van uw prachtige dubbele garagedeur.

Veel verschillende mogelijkheden

De dubbele garagedeur van Novoferm is beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren. U kunt ervoor kiezen om de deuren naar buiten of naar binnen te laten draaien. De loopvleugel kan links of rechts gemonteerd worden. Het aluminium krukgarnituur maakt uw dubbele garagedeur helemaal af. Wat een plaatje!

Het is ook mogelijk om een keuze te maken uit de verschillende isolatiewaarden. Een iso-20 deur is vergelijkbaar met dubbel glas en een iso-45 deur biedt dezelfde isolatie als een spouwmuur. Wanneer u voor nul-op-de-meter gaat is een iso-70 deur de beste keuze. Tot slot zijn er ook veel mogelijkheden wat betreft de bediening van uw dubbele garagedeur. Ga bijvoorbeeld voor een handzender, vingerafdrukscan, code, drukknop, app op uw smartphone of eenvoudige sleutel. Gemak dient de mens.

Kom langs in onze showroom

Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment garagedeuren van Novoferm. Kom gerust langs in onze showroom! Onze adviseurs staan klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Bij Quist kunt u altijd rekenen op hoogwaardige kwaliteit en een prachtig eindresultaat. Wij leveren niet alleen de dubbele garagedeur maar installeren deze ook graag voor u. Dan kunt u snel genieten van het prachtige resultaat. Wilt u liever wat vragen stellen via e-mail of telefoon? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.