Elektrische garagedeur

Garagedeuren

Ga voor gemak met een elektrische garagedeur van Novoferm

Bent u op zoek naar een prachtige nieuwe garagedeur? Zorg dan dat u meteen van alle gemakken voorzien bent met een elektrische garagedeur. Dankzij de elektrische bediening hoeft u nooit meer de regen in om uw garagedeur te openen. Met een simpele druk op de knop opent u de deur vanuit uw auto. Dat is pas luxe! Bij Quist kunt u terecht voor de levering en installatie van veel verschillende soorten garagedeuren. Lees alles over de mogelijkheden en kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies op maat.

Een prachtige elektrische garagedeur van Novoferm

Bij Quist vindt u veel verschillende garagedeuren van Novoferm. Wij hebben niet voor niets voor dit merk gekozen. Novoferm is een van de grootste aanbieders als het gaat om elektrische garagedeuren. Bij het ontwerpen en produceren van de deuren streeft Novoferm naar maximale kwaliteit, veiligheid, comfort en esthetiek. Dit merkt u terug in het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en de vele keuzemogelijkheden. Bij het kiezen van uw garagedeuren kunt u zelf het model, de stijl en de kleur bepalen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Gaat u bijvoorbeeld voor mooie sectionaaldeuren, de Novoferm duoport, kanteldeuren of de Aluport? Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Eenvoudig elektrisch bedienen

Naast vele opties in modellen, stijlen en kleuren kunt u ook de soort bediening kiezen. Het elektrisch bedienen van uw garagedeur is bijvoorbeeld erg makkelijk. Wanneer het flink regent opent u eenvoudig vanuit de auto de garagedeur. U rijdt vervolgens naar binnen en kunt uitstappen zonder een nat pak te halen! Het openen van de deur is mogelijk met een handzender, vingerafdrukscan, code, sleutel, drukknop of uw smartphone. Met een elektrisch bedienbare garagedeur bent u van alle gemakken voorzien. Er zijn veel verschillende type aandrijvingen en extra’s mogelijk. Ook is niet iedere combinatie van aandrijving en garagedeur mogelijk. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Kom langs in onze showroom!

Bent u benieuwd welke elektrisch garagedeur geschikt is voor uw garage? Kom gerust langs in onze showroom! Onze adviseurs staan klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Bij Quist kunt u altijd rekenen op hoogwaardige kwaliteit en een prachtig eindresultaat. Wij leveren niet alleen de garagedeuren maar installeren deze ook graag voor u. Dan kunt u snel genieten van het prachtige resultaat. Wilt u liever wat vragen stellen via e-mail of telefoon? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.