Geïsoleerde garagedeur

Garagedeuren

Op zoek naar een geïsoleerde garagedeur? Ontdek ons veelzijdige aanbod!

Wanneer u een nieuwe garagedeur gaat uitzoeken is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Bent u op zoek naar een geïsoleerde garagedeur? Dan bieden wij u een ruime keuze. Onze garagedeuren zijn beschikbaar in verschillende modellen, types, kleuren, stijlen en isolatiewaarden. Daardoor kunt u de garagedeur samenstellen die perfect past bij uw situatie. Bent u benieuwd geworden? Lees alles over onze producten en ontdek de mogelijkheden voor een geïsoleerde garagedeur.

Waarom kiezen voor een geïsoleerde garagedeur?

Het wordt steeds belangrijker: een goed geïsoleerde woning. Vaak wordt de garage hierbij vergeten en dat is zonde. Een goed geïsoleerde garagedeur heeft namelijk een positieve invloed op je energierekening. Door een ongeïsoleerde aangrenzende garage koelt je huis sneller af. Dit kost energie en we weten allemaal dat de energieprijzen tegenwoordig torenhoog zijn. Daarom is dit hét moment om voor een geïsoleerde garagedeur te kiezen. Ontdek welke garagedeuren wij u aan kunnen raden.

Een geïsoleerde garagedeur van Novoferm

Wanneer u op zoek bent naar een geïsoleerde garagedeur staan wij graag voor u klaar. In ons assortiment vindt u garagedeuren van Novoferm. Dit merk is één van de grootste aanbieders van garagedeuren. Novoferm streeft zowel bij het ontwerpen als produceren van de garagedeuren naar de hoogst mogelijke kwaliteit, veiligheid, comfort en esthetiek. Daarbij worden hoogwaardige materialen gebruikt met een uitstekende afwerking. Wanneer u bij ons een garagedeur aanschaft kunt u zelf het model, de stijl, de kleur en de isolatiewaarde kiezen. Lees meer over alle mogelijkheden.

Verschillende stijlen mogelijk

Wij hebben verschillende modellen garagedeuren beschikbaar. Alle modellen zijn leverbaar in verschillende types, kleuren en stijlen. Neem bijvoorbeeld de Novoferm sectionaaldeuren. Deze geïsoleerde garagedeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor rolt de deur makkelijk open. Wanneer openslaande garagedeuren meer uw smaak zijn kunt u voor een Novoferm duoport kiezen. Een andere optie zijn de Novoferm kanteldeuren die bij openen geheel wegvallen onder het plafond. Ten slotte is de Novoferm Aluport een goede keuze wanneer u de garage als woon- of werkruimte gebruikt.

Ruime keuze in isolatiewaarden

Als u specifiek op zoek bent naar een geïsoleerde garagedeur bent u bij ons aan het juiste adres. De Novoferm garagedeuren zijn leverbaar in 3 verschillende isolatiewaarden. Wij zetten ze even op een rijtje voor u:

 • Een iso-20 garagedeur bevat een 20 mm dikke PUR hardschuim kern. Deze
  isolatiewaarde is vergelijkbaar met dubbel glas. Wanneer u hiervoor kiest heeft u dus
  een prima geïsoleerde garagedeur.
 • De tweede optie is een iso-45 garagedeur. Deze deur bevat een 45 mm dikke PUR
  hardschuim kern. De iso-45 isolatiewaarde is vergelijkbaar met de isolatie die een
  spouwmuur biedt.
 • Als laatste kunt u ook nog kiezen voor een iso-70 garagedeur. Dankzij de 70 mm
  dikke PUR hardschuim kern is deze deur toepasbaar bij nul-op-meter woningen.

 

25% korting op een geïsoleerde sectionaaldeur

Komt u van 1 januari tot 30 april 2023 ook bij ons langs in de showroom? Hier kunt u een optimaal geïsoleerde sectionaaldeur met thermisch onderbroken panelen en kozijn uitzoeken. Een thermische onderbreking vermijdt een koudebrug tussen de binnen- en buitenkant van de garagedeur. Deze thermische onderbreking verhoogt de isolatiewaarde tot 17% waardoor er minder warmte verloren gaat. Ziet u zo’n geïsoleerde garagedeur wel zitten? Kom dan langs aan de Deltageul 34 – 12 in Stellendam. Onze verkoopadviseurs zien u graag tegemoet.

Op Quist kunt u rekenen

Quist levert en installeert graag uw geïsoleerde garagedeur voor u. Wij garanderen u altijd hoogwaardige kwaliteit en een prachtig eindresultaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of het contactformulier. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zorgen dat u snel verder geholpen wordt. Voor u het weet kunt u gaan genieten van uw prachtige nieuwe garagedeur!

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.