Kanteldeuren garage

Garagedeuren

Kanteldeuren van Novoferm: een duurzame en veilige oplossing voor uw garage

Kanteldeuren zijn de meest populaire en traditionele manier om uw garage af te sluiten. Novoferm biedt een uitgebreid assortiment van kanteldeuren die niet alleen duurzaam en veilig zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en gemakkelijk te gebruiken. In dit artikel bespreken we de voordelen van Novoferm garage kanteldeuren en waarom ze een goede keuze zijn voor uw garage.

Kies voor een betrouwbare garagedeur

Een garage is een belangrijk onderdeel van een woning. Het biedt opslagruimte voor uw voertuigen en andere spullen en beschermt deze tegen diefstal en beschadiging. Om uw garage veilig en goed af te sluiten, is het belangrijk om een betrouwbare deur te hebben. Een kanteldeur is een van de meest populaire opties voor uw garage. Novoferm biedt hoogwaardige kanteldeuren van hoge kwaliteit.

Voordelen van Novoferm kanteldeuren voor uw garage

Hier zijn enkele voordelen van Novoferm kanteldeuren die hen een goede keuze maken voor uw garage:

1. Veiligheid

Novoferm kanteldeuren bieden uitstekende veiligheidsvoorzieningen. Ze zijn voorzien van stevige vergrendelingssystemen en kunnen worden uitgerust met extra veiligheidsmaatregelen zoals een anti-inbraakstrip en een alarmsysteem. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw garage en alles wat erin staat veilig is.

2. Duurzaamheid

Novoferm kanteldeuren zijn duurzaam en gaan lang mee. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals staal en aluminium en zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en slijtage. Hierdoor zijn ze een goede investering voor uw garage en zullen ze u jarenlang van dienst zijn.

3. Esthetiek

Onze kanteldeuren zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kleuren, waardoor u de perfecte deur voor uw garage kunt kiezen die past bij de stijl van uw huis. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken, waardoor ze er altijd als nieuw uitzien.

4. Gemakkelijk te gebruiken

Novoferm garage kanteldeuren zijn gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen speciale vaardigheden om te openen en te sluiten. Ze zijn ook uitgerust met een speciaal veersysteem dat ervoor zorgt dat de deur soepel en gelijkmatig opent en sluit.

Assortiment Novoferm kanteldeuren voor uw garage

Novoferm biedt een uitgebreid assortiment garage kanteldeuren die aan verschillende behoeften voldoen. Hier zijn enkele van de meest populaire opties:

1. Novoferm ISO 20 kanteldeur

De Novoferm ISO 20 kanteldeur is gemaakt van hoogwaardig aluminium en biedt uitstekende isolatie-eigenschappen. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen en is voorzien van een extra veiligheidsstrip en een slot met drie punten voor maximale veiligheid.

2. Novoferm ISO 45 kanteldeur

De Novoferm ISO 45 kanteldeur is gemaakt van dubbelwandig staal en biedt uitstekende isolatie-eigenschappen. Ook deze deur is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. De veiligheidsstrip en het driepuntsslot zorgen voor optimale veiligheid.

3. Novoferm ISO 70 kanteldeur

De Novoferm ISO 70 kanteldeur is gemaakt van geïsoleerde stalen panelen en biedt uitstekende thermische isolatie en geluidsisolatie. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen en is voorzien van een extra veiligheidsstrip en een slot met drie punten voor maximale veiligheid.

4. Novoferm Top kanteldeur

De Novoferm Top kanteldeur is verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder hout en staal. Het is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en afwerkingen en is voorzien van een extra veiligheidsstrip en een slot met drie punten voor optimale veiligheid

Installatie en onderhoud van Novoferm garage kanteldeuren

Novoferm garage kanteldeuren moeten worden geïnstalleerd door professionele installateurs om ervoor te zorgen dat ze veilig en goed werken. Bij Quist kunt u terecht voor een professionele installatie van uw garagedeur. Het is ook belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren om ervoor te zorgen dat uw deur goed blijft werken en veilig blijft.

Gaat u ook voor deze uitstekende keuze?

Novoferm kanteldeuren zijn een uitstekende keuze voor uw garage vanwege hun veiligheid, duurzaamheid, esthetiek en gebruiksgemak. Met een uitgebreid assortiment van kanteldeuren om uit te kiezen, is er altijd een deur die aan uw behoeften voldoet. Laat uw Novoferm garage kanteldeur installeren door Quist en voer regelmatig onderhoud uit om ervoor te zorgen dat uw deur veilig en goed werkt.

Quist staat voor u klaar

Bij ons kunt u terecht voor een ruim assortiment garagedeuren van Novoferm. Kom gerust langs in onze showroom! Onze adviseurs staan klaar om u van persoonlijk advies te voorzien. Bij Quist kunt u altijd rekenen op hoogwaardige kwaliteit en een prachtig eindresultaat. Wij leveren niet alleen de kanteldeuren voor uw garage maar installeren deze ook graag voor u. Dan kunt u snel genieten van het prachtige resultaat. Wilt u liever wat vragen stellen via e-mail of telefoon? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.