Luxe Line

Garagedeuren

Quist Garagedeuren: Luxe Line

Of u nu op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke openslaande deur voor uw woning of pand of naar een zijdeur die perfect past bij uw garage- of industriedeur; de Luxe-Line biedt in elke situatie uitkomst.

De Luxe-Line is een veelzijdige deur die bij uitstek geschikt is voor zowel residentiële als industriële toepassingen. Het totale assortiment aan panelen uit het sectionaaldeuren programma is te gebruiken als vulling voor het thermisch onderbroken aluminium Luxe-Line profiel. Zo maken wij een individuele deur, geheel op maat en afgestemd naar wens.

 

Gegarandeerd de juiste uitstraling

Bent u op zoek naar een klassieke of moderne deur? Of gaat u juist voor een industriële en trendy look? Met de enorme keuzes aan designs, structuren en kleuren, krijgt uw Luxe-Line altijd de uitstraling die u wenst.

Kozijn

De basis van elke Luxe-Line bestaat uit een hoogwaardig aluminium kozijn, standaard geanodiseerd of gepoedercoat in RAL 9016. Het kozijn is 58 mm dik en thermisch onderbroken, waardoor condens en kou volledig buitengesloten worden.

Vulling

De standaardvulling voor het kozijn bestaat uit 40 mm staalsandwichpanelen. De verzinkte panelen zijn gevuld met een hardschuimkern. Het is ook mogelijk om de profielen uit te voeren met beglaasde panelen voor meer lichtinval. Om de juiste uitstraling passend bij uw huis te creëren, zijn de panelen óók verticaal te plaatsen.

Tip: Bekijk alle verschillende opties zoals kleuren en panelen in onze Brochure

 

Luxe-Line Single; als u gaat voor uitstraling én gemak

De Luxe-Line is een deur die u hét alternatief biedt voor een deur met loopdeur. Een alternatief met betere isolatie en meer gebruiksgemak. De Luxe-Line Single is eenvoudig te combineren met bijvoorbeeld een bestaande garagedeur, maar is zeker ook een hoogwaardig alternatief voor alle buitendeuren in uw garage of pand.

Een Luxe-Line Single wordt uitsluitend op maat voor u geproduceerd en standaard samengesteld uit aluminium profielen, gecombineerd met 40 mm sandwich panelen. Naast de paneelvulling kunt u natuurlijk ook kiezen voor glasvulling of de Luxe-Line voorzien van een venster voor extra lichtinval. Met behulp van verschillende montagemogelijkheden past de Luxe-Line Single altijd in uw inbouwsituatie. Het is mogelijk de loopdeur in of achter de dagmaat te plaatsen.

Door de Luxe-Line uit te laten voeren met dezelfde panelen als bij uw garagedeur, creëert u een coherent geheel. De hoge isolatiewaarde is hierbij een belangrijk voordeel, wellicht doorslaggevend bij uw keuze.

De maximale maatvoering; Deurdeel B x H

Luxe-Line Single: 1500 x 2500 mm Is uw inbouwruimte hoger dan 2500 mm? Dan krijgt u boven het deurdeel een vast bovendeel geleverd.

 

Luxe-Line Twin; dé duurzame openslaande garagedeur

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige onderhoudsvrije openslaande deur, dan is de Luxe-Line Twin dé deur voor u. Design, isolatie en gebruiksgemak in één. Deze Luxe-Line is uitstekend toe te passen als openslaande garagedeur, een sieraad voor uw woning.

Design en duurzaamheid

De Luxe-Line Twin heeft de uitstraling van een traditionele houten openslaande deur, zonder de nadelen ervan. Het design van de Luxe-Line heeft u volledig in eigen hand, door een vrijwel onbeperkte keuze in kleuren en materialen. Bovendien wordt iedere Luxe-Line deur speciaal op maat voor u vervaardigd van duurzame materialen, zoals aluminium en hoogwaardig verzinkt staal. Daardoor is uw Luxe-Line deur nagenoeg onderhoudsvrij.

Isolatie: géén koudebrug!

Een goede afsluiting en isolatie van uw deur helpen onnodig warmteverlies, tocht en condens te voorkomen. De dikke hoogwaardige aluminium profielen zijn thermisch onderbroken door middel van een kunststof strip, waardoor condens geen kans krijgt. Eveneens bieden de 40 mm dikke stalen sandwichpanelen een optimale isolatie die de kou buiten houdt. De rubberen afdichtingsprofielen sluiten de naden perfect af en maken uw Luxe-Line nagenoeg tochtdicht. De dorpel (17 mm) sluit daar naadloos op aan en draagt bij aan het reduceren van de water- en luchtdoorlaat.

Gebruiksgemak

De Luxe-Line Twin is geheel aan te passen aan uw gemak, zo kunt u bepalen aan welke zijde u het loopdeurdeel wilt. Daarnaast kunt u de Luxe-Line naar wens met asymmetrische deurdelen bestellen voor een nog grotere doorgang. Standaard is het loopdeurdeel uitgerust met een krukset en cilinderslot. Het vaste deel is uitgerust met twee schuifsloten. Beide deurdelen zijn natuurlijk gelijktijdig te openen. Voor uw veiligheid is de deur optioneel uit te voeren met een driepuntsvergrendeling of knopcilinder aan de binnenzijde.

 

Mogen wij voor u aan de slag gaan?

Onze Luxe-Line deuren worden op vakkundige wijze op maat vervaardigd. De productieprocessen zijn, met behoud van flexibiliteit, optimaal geautomatiseerd. Nauwkeurig geprogrammeerde machines staan garant voor exacte maatvoering en controleren de processen tot op de millimeter. Vanzelfsprekend maken wij bij de productie uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Kwaliteit en maatwerk zijn immers onze standaard. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.