Novoferm aluport: geïsoleerde puien

Garagedeuren

Novoferm Aluport: geïsoleerde puien

Geïsoleerde puien voor de garage zorgen ervoor dat de garage gebruikt kan worden als woon- of werkruimte. De Novoferm Aluport is perfect geïsoleerd, van hoge kwaliteit en nagenoeg onderhoudsvrij. Beschikbaar in verschillende modellen en kleuren. Quist levert en installeert uw geïsoleerde pui graag in uw garage. Dan kunt u snel genieten van het prachtige resultaat. Ontdek hoe het werkt.

Geïsoleerde puien voor de garage

Tegenwoordig voegen veel mensen de garage bij het huis. Dit is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Wanneer u hiervoor kiest voldoet een standaard garagedeur natuurlijk niet meer. Om hier een goede oplossing voor te bieden heeft Novoferm de Aluport ontwikkeld. De Aluport is vervaardigd uit hoogwaardige thermisch onderbroken aluminium profielen. De borstwering is opgebouwd uit stalen vuurverzinkte sandwichpanelen van 45 mm dik, welke ook thermisch onderbroken zijn. Dankzij de hoogwaardige materialen is de Aluport van hoge kwaliteit, optimaal geïsoleerd en nagenoeg onderhoudsvrij. U kunt ook nog eens kiezen uit verschillende stijlen en kleuren.

De mogelijkheden van de Novoferm Aluport

De Novoferm Aluport geïsoleerde puien zijn beschikbaar in 3 verschillende modellen:

  • Aluport D: Dit model bestaat uit 2 vaste raampartijen bovenin met een geïsoleerd sandwichpaneel eronder. De ramen zijn gemaakt van HR++ glas.
  • Aluport R: Dit type lijkt op de Aluport D. Echter is het vaste raam bovenin groter. Het kleinere raam is een naar binnen draaiend draai/kiepraam. Deze kan aan de linker- of rechterzijde van het element gepositioneerd worden.
  • Aluport L: De Aluport L is uitgerust met een naar buiten draaiende loopdeur die links of rechts geplaatst kan worden. Dit element bevat naast de deur een vast raam met daaronder een sandwichpaneel.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in geïsoleerde puien voor uw garage en vindt u de Novoferm Aluport ook zo mooi? Bij vragen of interesse mag u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar. Vul het contactformulier in, bel of mail ons. Wij zorgen ervoor dat u snel verder geholpen wordt.