Novoferm duoport: openslaande garagedeuren

Garagedeuren

Novoferm duoport: openslaande garagedeuren

Openslaande deuren in de garage zien er prachtig uit en zorgen voor veel gemak. Wanneer u kiest voor onze Novoferm duoport bent u verzekerd van gebruiksgemak. U kunt eenvoudig naar binnen en buiten. Bovendien zijn deze openslaande deuren ijzersterk en vrijwel onderhoudsvrij. Lees alles over de Novoferm duoport en ons ruime assortiment. Ontdek meer of vraag direct een offerte aan.

Novoferm duoport garagedeuren

De Novoferm duoport garagedeur bestaat uit een geïsoleerde dubbele deur voor uw garage. Dankzij de dubbele deur kunt u gemakkelijk naar binnen of buiten lopen, bijvoorbeeld met uw fiets of scooter. De garagedeuren zijn gemaakt van hoogwaardig staal en aluminium. Wanneer u kiest voor de Novoferm duoport garagedeuren kunt u zeker zijn van een ijzersterke deur. De deuren kunnen tegen een stootje, zijn robuust en roesten niet. Daarnaast zijn de deuren goed geïsoleerd. Dankzij de goede afdichting en onderdorpel zijn deze garagedeuren vrijwel tochtdicht. Dat is nog lang niet alles!

U kunt zeker zijn van gemak

Met de Novoferm duoport openslaande garagedeuren kunt u zeker zijn van gemak. In en uit lopen wordt zeer eenvoudig. U profiteert van gemak wanneer u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten wilt lopen, omdat niet de gehele garagedeur open hoeft. Wanneer er wel een brede doorgang nodig is zet u eenvoudig beide deuren open. De deuren openen soepel en vragen weinig onderhoud. Af en toe even schoonmaken is het enige onderhoud wat wij aanraden. Kijkt u ook al uit naar garagedeuren waar u weinig omkijken naar heeft?

Ruim assortiment en goede service

Bij Quist kunt u terecht voor een ruim assortiment. De Novoferm duoport is beschikbaar in verschillende stijlen en kleuren. Bovendien kan de deur naar buiten en naar binnen draaiend geleverd worden. De loopvleugel kan zowel links als rechts gemonteerd worden. Het aluminium krukgarnituur geeft de perfecte finishing touch aan uw garagedeur. Zodra u de perfecte garagedeur heeft uitgekozen komen wij die graag voor u leveren en installeren. Veel tevreden klanten gingen u voor.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in onze Novoferm duoport? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon. Onze medewerkers kijken uit naar uw bericht en zorgen dat u snel verder geholpen wordt. Dan kunt u binnen de kortste keren genieten van uw nieuwe openslaande deuren in de garage.

Aanbieding

Gratis installatie bij een
Novoferm sectionaaldeur

Deze actie is geldig van 1 september t/m 31 december 2023.