Novoferm kanteldeuren

Garagedeuren

Novoferm kanteldeuren

Bent u op zoek naar mooie kanteldeuren voor uw garage? Bij Quist kunt u terecht voor kanteldeuren van het topmerk Novoferm. Deze garagedeuren zijn van zeer hoge kwaliteit en zorgen voor comfort. De bediening is eenvoudig en de deuren zijn bijzonder veilig. U kunt kiezen uit 3 typen deuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voeg bijvoorbeeld een handige loopdeur toe of kies voor elektrische bediening op afstand. Nieuwsgierig geworden? Lees alles over onze Novoferm kanteldeuren.

Novoferm kanteldeuren

Een kanteldeur is een klassieke garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait. Wanneer u kiest voor Novoferm kanteldeuren gaat er een wereld van opties voor u open. Gaat u voor een stalen of geïsoleerde kanteldeur? Wilt u misschien een loopdeur toevoegen in de kanteldeur voor het gemak? Kiest u voor de optionele elektrische bediening op afstand? Alles is mogelijk. Bovendien zijn er verschillende soorten kanteldeuren beschikbaar. Ten slotte kunt u natuurlijk ook kiezen uit verschillende stijlen en kleuren.

Ruime keuze

Novoferm kent 3 typen stalen kanteldeuren. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Komfort: Een enkelwandige stalen kanteldeur van vuurverzinkt staal, afgewerkt met een grondlak laag op polyesterbasis. Deze deur is leverbaar tot een breedte van 3 meter.
  • Magnum: Deze kanteldeur heeft dezelfde eigenschappen als de Komfort deur maar is leverbaar tot een breedte van 5 meter. Ook deze deur is afgewerkt met een hoogwaardige grondlak laag.
  • Easyport: Dit type is een geïsoleerde stalen kanteldeur en leverbaar tot een breedte van 3 meter. Hoogwaardige isolatie gegarandeerd. Zeer praktisch en comfortabel als de garage bijvoorbeeld ook hobbyruimte is.

Ga voor comfort

Comfort en kwaliteit zijn enkele punten waar u op kunt rekenen met Novoferm kanteldeuren. Het openen en sluiten van de garagedeuren verloopt bijzonder comfortabel. Dankzij de speciaal ontwikkelde hefarmlager is de bediening van de kanteldeur erg licht. Aan veiligheid ontbreekt het niet. De deuren zijn uitgerust met een driedelig trekverenpakket en bodemonafhankelijke horizontale vergrendeling. Het is ook mogelijk om tegen een geringe meerprijs de kanteldeur uit te breiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen, weerstandsklasse 2. Ten slotte zijn de deuren uitgerust met een Europrofielcilinderslot en voorzien van zwarte kunststof krukgarnituur.

Neem contact op

Stelt u zich al voor dat de prachtige Novoferm kanteldeuren onderdeel van uw garage zijn? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, e-mail of telefoon. De medewerkers van Quist staan voor u klaar en zorgen dat u snel verder geholpen wordt. Ook bij vragen helpen wij u graag. Voor u het weet kunt u genieten van het gemak van onze kanteldeuren!

Aanbieding

Gratis installatie bij een
Novoferm sectionaaldeur

Deze actie is geldig van 1 september t/m 31 december 2023.