Novoferm sectionaaldeuren

Garagedeuren

Novoferm sectionaaldeuren

Bent u op zoek naar een prachtige nieuwe garagedeur? Dan bent u bij Quist aan het juiste adres. Onze Novoferm sectionaaldeuren zijn precies wat u zoekt. Deze deuren bestaan uit losse secties die naar boven schuiven wanneer de deur geopend wordt. Dit zorgt voor comfort en ruimtebesparing. Daarnaast zijn deze garagedeuren van hoge kwaliteit, bijzonder veilig en goed geïsoleerd. Ontdek alle voordelen van onze Novoferm sectionaaldeuren of vraag direct een offerte aan.

De voordelen van Novoferm sectionaaldeuren

De prachtige sectionaaldeuren van Novoferm bieden veel verschillende voordelen. Sectionaaldeuren bestaan uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Dit zorgt ervoor dat de garagedeur makkelijk te openen is zonder dat hier extra ruimte in de garage voor nodig is. De deur draait niet naar buiten zoals een traditionele kanteldeur. De panelen schuiven naar boven wanneer de deur geopend wordt. Dit zorgt ervoor dat u de ruimte voor en binnen de garage optimaal kunt benutten. Bovendien passen Novoferm sectionaaldeuren altijd. Ze kunnen zowel in ronde als rechthoekige openingen geplaatst worden en de volledige doorrijhoogte van de garage blijft beschikbaar. Wat ons betreft zijn sectionaaldeuren ideaal voor iedere garage!

Kwaliteit en veiligheid

Naast de vele mogelijkheden qua plaatsing en de ruimtebesparing die de Novoferm sectionaaldeuren met zich mee brengen zijn er nog meer voordelen. Als u voor onze sectionaaldeuren kiest kunt u zeker zijn van kwaliteit. Alleen de beste materialen worden gebruikt voor de Novoferm sectionaaldeuren. Dankzij de robuuste constructie kunt u uitgaan van een betrouwbare werking en lange levensduur. Ten slotte zijn onze sectionaaldeuren bijzonder veilig. Ze zijn voorzien van een inbraakwerend ontwerp en uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen. Dit voorkomt ongelukken en zorgt ervoor dat u de garagedeuren met plezier kunt gebruiken.

Ons assortiment

Bij Quist kunt u terecht voor een ruim assortiment Novoferm sectionaaldeuren. De deuren zijn beschikbaar in verschillende stijlen of kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende isolatiewaarden, passend bij uw situatie. Kies bijvoorbeeld voor onze iso-20 deur. Deze deur bevat een 20 mm dikke PUR hardschuim kern, vergelijkbaar met dubbel glas. Een andere optie is de iso-45 deur, de 45 mm dikke PUR hardschuim kern is vergelijkbaar met een spouwmuur. Ten slotte kunt u ook nog kiezen voor de iso-70 deur. Dankzij de 70 mm dikke PUR hardschuim kern is deze deur toepasbaar bij nul-op-meter woningen. Nieuwsgierig naar de verschillende soorten garagedeuren? Bekijk onze projecten.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in onze Novoferm sectionaaldeuren? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u snel verder. Voor u het weet kunt u genieten van uw prachtige nieuwe garagedeur!

Aanbieding

Gratis installatie bij een
Novoferm sectionaaldeur

Deze actie is geldig van 1 september t/m 31 december 2023.