Maatwerk kasten

Kasten van Raffito en Neves

Bent u al een tijdje op zoek naar de perfecte kast maar kunt u die maar niet vinden? Wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze maatwerk kasten zijn volledig naar wens samen te stellen. In ons assortiment vindt u maatwerk kasten van de merken Raffito en Neves. Met deze topmerken bent u verzekerd van kwaliteit en hoogwaardig design. Kies uw favoriete stijl en model kast en pas de indeling, deuren, handgrepen, verlichting en accessoires naar wens aan. Bent u tevreden? Dan komt Quist de kast graag bij u afleveren en monteren. Dan kunt u gaan genieten van het prachtige eindresultaat. Ontdek wat wij u kunnen bieden.

inloopkast op maat

Maatwerk kasten van Raffito

Bij Quist kunt u terecht voor prachtige maatwerk kasten van Raffito en Neves. Wanneer u uw woning stijlvol wilt inrichten is dit de perfecte keuze. Raffito heeft de mooiste maatwerk kasten met een eigen karakter. De stijlvolle vormgeving verraad een vleugje Italiaans design. Aan alle details is gedacht. Alle kasten worden bovendien gemaakt van hoogwaardige materialen. Dat zorgt ervoor dat de kasten klasse en vakmanschap uitstralen. Neves kasten worden zorgvuldig geproduceerd in België en zijn eveneens volledig op maat te maken. Combineer de Neves scheidingswanden met uw maatwerk kasten. Wilt u ook kunnen genieten van dit soort luxe? Ontdek alle mogelijkheden van onze maatwerk kasten.

De kast van uw dromen

Onze maatwerk kasten zijn volledig naar wens samen te stellen. Kiest u bijvoorbeeld voor een Twist kast met draaideuren, gaat u liever voor een kast met schuifdeuren of kiest u voor een zwevende kast aan de wand? Ook het kastinterieur is volledig naar wens aan te passen. Hierbij kunt u kiezen uit allerlei accessoires. Als het om de kastdeuren gaat zijn de opties eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor Loft kastdeuren, Barn deuren, klassieke stijldeuren, moderne stijldeuren, omlijste deuren of industriële deuren. Het resultaat is een maatwerk kast die volledig aansluit op uw wensen en uw interieurstijl. Dat wilt u toch ook?

Quist helpt u verder

Maatwerk kasten zijn ons specialisme. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon. Onze adviseurs helpen u graag verder bij het samenstellen, leveren en plaatsen van uw maatwerk kasten. Wij zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van uw prachtige nieuwe kast op maat! Veel tevreden klanten gingen u voor.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.