Bamito meubelen

Maatwerk kasten

Bamito meubelen

Bent u op zoek naar unieke meubelen voor aan uw wand? Dan zijn de Bamito meubelen precies wat u zoekt. Deze bijzondere design meubelen hebben een speciaal verhaal achter zich. Ontdek hoe de Bamito meubelen ontworpen zijn en wat alle mogelijkheden zijn. Quist staat voor u klaar bij het uitkiezen, leveren en monteren van uw Bamito wandmeubelen. Lees alles over onze producten.

Bamito meubelen voor aan de wand

Bamito meubelen zijn echt ‘one of a kind’, met recht bijzondere wandmeubelen op maat. Het verhaal achter Bamito is al net zo speciaal. Ontwerper Frederick was als kind gefascineerd door de juwelen van zijn oma. De glinstering, de materialen, de vormen en lijnen en de sprekende kleuren hebben hem geïnspireerd tot een reeks design wandmeubelen. De Bamito meubelen hebben passende namen gekregen, zoals Eleonor’s Necklace, Wedding Rings, Grandma’s Pin en Lost Earring. Zo zijn de Bamito meubelen stuk voor stuk ‘juwelen’ voor aan uw wand. Ontdek de vele mogelijkheden.

Ontdek de mogelijkheden

Wanneer u kiest voor de Bamito wandmeubelen is er veel mogelijk. Kies een meubel op maat wat perfect bij uw smaak en in uw interieur past. Bent u op zoek naar een hangend tv-meubel of een boekenkast op maat? Wilt u een open haard integreren in uw wandmeubel? Alles is mogelijk. Bekijk de foto’s onderaan deze pagina om alvast wat inspiratie op te doen. U kunt ook een kijkje nemen bij de afgeronde projecten die we voor onze tevreden klanten hebben gerealiseerd.

Heeft u interesse?

Vindt u de Bamito meubelen ook zo prachtig? Weet u precies welk soort meubel u zou willen hebben of bent u op zoek naar persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in, bel ons of stuur een e-mail. De medewerkers van Quist helpen u graag bij het uitkiezen, leveren en installeren van uw Bamito wandmeubelen. Dan kunt u snel genieten van deze prachtige toevoeging aan uw interieur.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.