Barn deuren

Maatwerk kasten

Barn deuren

Bent u op zoek naar prachtige kastdeuren? Onze Raffito kasten zijn geheel naar wens samen te stellen. Ook de kastdeuren kunt u zelf kiezen. Er zijn verschillende stijlen en kleuren mogelijk. Wanneer u voor de Barn deuren gaat kunt u rekenen op een landelijke, stoere en luxe uitstraling. Wij vertellen u alles over onze Raffito Barn deuren voor uw kast. Ontdek hoe wij u verder kunnen helpen.

Barn deuren

Barn deuren, de naam zegt het al. Deze deuren geven een gezellige landelijke uitstraling. De landelijke sfeer is stijlvol vormgegeven in deze kastdeuren. Er is op een geraffineerde manier gebruik gemaakt van verschillende materialen. Het resultaat is een stoere, robuuste, sterke en tegelijk luxe kastdeur. Deze kastdeuren van Raffito zijn prachtig te gebruiken als schuifdeuren. Dankzij de hoogwaardige materialen hebben de Barn deuren een garantie van maar liefst 20 jaar. Genoeg redenen om voor een kast met Barn schuifdeuren te kiezen!

Uw perfecte kast

Bent u ook al verliefd op de Barn kastdeuren? U kunt zelf de kleur van de deur en de gewenste handgrepen uitkiezen. Zo stelt u de kastdeur van uw dromen tot in detail samen. Niet alleen de deur, maar de gehele kast kunt u naar wens vormgeven. Geef aan welke kleuren u wenst en hoe de indeling van de kast eruit moet komen te zien. Uw Raffito kast wordt vervolgens op maat voor u gemaakt. Wanneer de kast eenmaal op zijn plek staat zal die perfect bij uw interieur passen. Quist helpt u graag bij de aanschaf en plaatsing van uw kast. Benieuwd? Neem alvast een kijkje bij onze afgeronde projecten bij tevreden klanten.

Heeft u een vraag voor ons?

Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar persoonlijk advies over onze Raffito Barn kastdeuren? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs vertellen u alles wat u wilt weten. Vul het contactformulier in, bel ons even op of stuur een e-mail. Wij zorgen ervoor dat u snel verder geholpen wordt. Dan kunt u binnen de kortste keren genieten van uw op maat gemaakte Raffito kast met prachtige Barn deuren.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.