Inbouw kledingkast

Maatwerk kasten

Een inbouw kledingkast maakt uw interieur helemaal af

Een inbouw kledingkast is de eyecatcher in iedere slaapkamer. Volledig naar wens samengesteld, dat noemen wij maatwerk tot in detail. Samen met u ontwerpen wij de kledingkast van uw dromen. Stijl, kleur, model, indeling, accessoires, overal wordt over nagedacht. Voor u het weet kunt u genieten van het gemak en de luxe van een inbouw kledingkast. Benieuwd hoe het werkt? Lees snel verder.

Kiest u voor een inbouw kledingkast?

Een inbouw kledingkast staat prachtig op iedere slaapkamer. Wilt u ook graag zo’n mooie kast? Quist staat voor u klaar. Samen met u ontwerpen wij de kledingkast van uw dromen. Ieder detail kan naar wens aangepast worden. Kies uw favoriete stijl, model, indeling, deuren, handgrepen, verlichting, accessoires en meer. Wanneer het ontwerp volledig naar wens is regelen wij de levering en montage voor u. Dan kunt u snel gebruik maken van uw unieke kledingkast.

Een kast op maat

Uw nieuwe kledingkast kan helemaal naar uw wensen samengesteld worden. Kies bijvoorbeeld uw favoriete kastdeuren. Gaat u voor schuifdeuren, Barn deuren, stijldeuren of industriële deuren? De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook qua lades en handgrepen zijn er erg veel opties. Ten slotte kunt u alle accessoires kiezen. Misschien vindt u een garderobelift, uittrekbaar boekenrek, schoenenrek op maat, uittrekbare spiegel of mouwbeschermer ideaal? Om het geheel helemaal af te maken kunt u verschillende soorten verlichting toevoegen aan uw kledingkast.

Over Quist

Bent u enthousiast geworden en wilt u samen met ons de inbouw kledingkast van uw dromen ontwerpen? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs. Wij kijken uit naar uw bericht en staan voor u klaar met persoonlijk advies. We gaan graag voor u aan de slag met het ontwerpen, leveren en monteren van uw kledingkast. Tijdens het hele proces staan wij voor u klaar en zorgen wij dat u 100% tevreden bent.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.