Inloopkast op maat

Maatwerk kasten

Droomt u ook van een inloopkast op maat? Quist staat voor u klaar!

Stel u eens voor, u wordt wakker op een mooie ochtend. U loopt direct naar uw inloopkast op maat. De sfeervolle verlichting biedt een mooi zicht op uw kledingcollectie. U kiest uw outfit voor vandaag en pakt bijpassende schoenen uit uw maatwerk schoenenrek. De uittrekbare spiegel schuift soepel op zijn plaats waardoor u de finishing touch kunt geven aan uw look van vandaag. Een inloopkast op maat geeft een ervaring van luxe en gemak. Mag dit niet missen in uw interieur? Ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het ontwerp, de levering en de montage van uw maatwerk inloopkast.

Een prachtige inloopkast op maat

Uw prachtige woning is helemaal af, maar toch mist er nog iets. Een luxe inloopkast op maat is waar u van droomt. Bij Quist bent u aan het juiste adres. Onze maatwerk kasten zijn volledig naar wens samen te stellen. Samen met u ontwerpen wij uw perfecte inloopkast. U kunt uit de maatwerk kasten van Raffito en Neves uw favoriete stijl, model, indeling, deuren, handgrepen, verlichting en accessoires kiezen. Wanneer u helemaal tevreden bent komen wij uw inloopkast op maat graag bij u afleveren en monteren. Dan kunt u snel gaan genieten van de luxe van uw eigen inloopkast.

Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u voor een inloopkast op maat kiest. Gaat u bijvoorbeeld voor draaideuren, schuifdeuren of een zwevende kast aan de wand? De stijl van de kastdeuren is ook volledig naar wens aan te passen. Ga bijvoorbeeld voor Barn deuren, moderne stijldeuren of industriële deuren. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Wanneer u de kastdeuren gekozen heeft is het tijd om over de andere aspecten van uw inloopkast na te denken. Welk soort lades en handgrepen kiest u? Op accessoires hoeft u ook niet te besparen. Ga bijvoorbeeld voor een garderobelift, uittrekbaar boekenrek, schoenenrek op maat, uittrekbare spiegel, mouwbeschermer, verschillende soorten verlichting en meer. Dat is pas luxe!

Profiteer van onze service

Ziet u het wel zitten om samen met Quist een inloopkast op maat samen te stellen? Onze adviseurs helpen u graag verder. Wij helpen u tijdens het hele proces. Van persoonlijk advies en ontwerp tot levering en montage. Wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent. Wanneer u interesse of vragen heeft kunt u contact opnemen via het contactformulier, e-mail of telefoon. Wij kijken uit naar uw bericht en helpen u snel verder. Voor u het weet is uw nieuwe inloopkast op maat de eyecatcher van uw interieur!

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.