Kast laten maken?

Maatwerk kasten

Kast laten maken? Quist helpt u verder!

Denkt u erover om een kast te laten maken? Bij Quist kunt u terecht voor ondersteuning tijdens het hele proces. Samen met ons ontwerpt u de kast van uw dromen. Vervolgens designen wij uw kast en verzorgen we de levering en montage. Het eindresultaat is een echte eyecatcher in uw slaapkamer. Lees alles over een nieuwe maatwerk kast en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Wilt u een kast op maat laten maken?

Heeft u al veel verschillende kasten bekeken? Vele winkels bezocht? Maar kunt u de perfecte kast maar niet vinden? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u. U kunt een kast laten maken door Quist! Een kast op maat laten maken verzekerd u van een eindresultaat waar u 100% tevreden mee bent. Samen met u ontwerpen wij de kast van uw dromen. Kies zelf uw favoriete stijl, model, indeling, deuren, handgrepen, verlichting, accessoires en meer. Zodra het ontwerp helemaal naar wens is verzorgen wij de levering en montage. Een maatwerk kast was nog nooit zo eenvoudig. Wij zorgen dat u snel kunt genieten van uw nieuwe kast.

Elk detail naar uw wens

Wanneer u een maatwerk kast wilt zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan de kastdeuren. Houdt u van schuifdeuren, draaideuren, moderne stijldeuren, industriële deuren of toch een ander type deuren? De opties zijn talrijk. Ook qua lades en handgrepen zijn er veel mogelijkheden. Ten slotte kunt u alle details zelf samenstellen. Wilt u misschien een garderobelift of schoenenrek op maat? Klinkt een uittrekbare spiegel of mouwbeschermer u als muziek in de oren? Wij zijn pas tevreden wanneer de kast volledig naar uw wens is. Een maatwerk kast is een ervaring van luxe!

Mogen wij u helpen?

Mogen wij u helpen bij het ontwerp, de levering en montage van uw kast? Quist staat graag voor u klaar wanneer u een nieuwe kast wilt. Tijdens het hele proces staan wij aan uw zijde. Wanneer u enthousiast geworden bent mag u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier, e-mail of telefoon. Onze adviseurs helpen u graag verder. Dan kunt u snel plezier beleven aan uw nieuwe kast op maat!

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.