Kastinterieur

Maatwerk kasten

Kastinterieur

Heeft u al een prachtige Raffito kast of bent u van plan er een aan te schaffen? In beide gevallen is het kastinterieur een belangrijk punt om bij stil te staan. Bij Quist kunt u terecht voor het op maat ontwerpen van uw Raffito kastinterieur. Kies uw favoriete materialen, kleur, indeling en accessoires. Het resultaat is een kastinterieur wat volledig bij uw interieur past. Quist helpt u graag bij het samenstellen, leveren en monteren van uw Raffito kast met bijpassend kastinterieur. Ontdek hoe het werkt.

Een kastinterieur op maat

Wanneer u een prachtige Raffito kast aanschaft kijkt u ongetwijfeld naar de maatvoering, indeling en het design van de kast. Bij Raffito heeft u dit allemaal zelf in de hand. Ook het kastinterieur is volledig op maat te maken. Dankzij de ruime keuze aan indelingen, kleuren en accessoires kunt u altijd een kastinterieur samenstellen wat bij uw smaak aansluit. Naast houten panelen van hoogwaardige kwaliteit kunt u ook kiezen voor de luxe uitstraling van glas of spiegels. Laat uw creativiteit de vrije loop om tot het resultaat van uw dromen te komen.

Ruim assortiment accessoires

Wanneer u een kastinterieur van Raffito gaat samenstellen heeft u een ruime keuze aan accessoires. Voor welk soort lades en handgrepen gaat u? Naast de standaard aspecten van uw Raffito kast kunt u ook nog kiezen voor vele extra’s. Kies bijvoorbeeld voor een uittrekbaar broekenrek of een garderobelift. Uw schoenencollectie zal prachtig tot zijn recht komen in een schoenenrek op maat. Een mouwbeschermer en uittrekbare spiegel behoren ook tot de mogelijkheden. Om het helemaal af te maken kunt u kiezen uit verschillende soorten verlichting.

Neem contact op

Wilt u samen met Quist een Raffito kastinterieur op maat samenstellen? Onze adviseurs staan graag voor u klaar. Wij geven u graag persoonlijk advies. Daarnaast helpen wij u graag bij de levering en montage van uw Raffito kastinterieur. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon. Wij helpen u graag snel verder. Voor u het weet staat er een prachtige Raffito kast met bijbehorend kastinterieur op maat in uw woning!

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.