Kledingkast op maat

Maatwerk kasten

Kledingkast op maat: de voordelen van Raffito en Neves

Een kledingkast op maat is een slimme keuze voor wie op zoek is naar een opgeruimde en georganiseerde slaapkamer. Met een op maat gemaakte kast kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte en kunt u uw kleding en accessoires overzichtelijk opbergen. Raffito en Neves zijn twee gerenommeerde merken die gespecialiseerd zijn in kledingkasten op maat. Lees alles over de voordelen van deze merken. Kiest u voor een kledingkast op maat? De professionals van Quist helpen u graag bij het ontwerpen, leveren en monteren van uw nieuwe kast.

 

Een kledingkast op maat

Een kledingkast op maat biedt tal van voordelen ten opzichte van een standaard kast uit een meubelwinkel. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf de afmetingen, indeling en kleur bepalen en kunt u de kast volledig afstemmen op uw wensen en behoeften. Raffito en Neves zijn twee populaire merken die gespecialiseerd zijn in kledingkasten op maat. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste voordelen van deze merken.

 

Voordelen van Raffito

1. Kwaliteit en duurzaamheid

Raffito staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen. Zo worden de kasten gemaakt van dik plaatmateriaal en zijn de schuifdeuren voorzien van een soepel en geruisloos railsysteem. Daarnaast zijn alle kasten van Raffito voorzien van een unieke laklaag die beschermt tegen krassen en slijtage.

2. Uniek design

Raffito biedt een ruime keuze aan designs, kleuren en afwerkingen. Zo kunt u kiezen uit verschillende stijlen zoals modern, klassiek en landelijk. Daarnaast zijn er tal van accessoires en opbergmogelijkheden beschikbaar zoals uittrekbare garderobestangen en handige ladesystemen.

3. Maatwerk

Elke kast van Raffito wordt op maat gemaakt, zodat deze perfect past in uw slaapkamer. Zo kunt u de afmetingen, indeling en kleur helemaal zelf bepalen. Daarnaast wordt de kast door de ervaren vakmensen van Quist geplaatst, zodat u verzekerd bent van een perfect resultaat.

 

Voordelen van Neves

1. Flexibiliteit

Neves biedt een grote mate van flexibiliteit als het gaat om het ontwerpen van een kledingkast op maat. Zo kunt u kiezen uit verschillende modules en accessoires zoals legplanken, garderobestangen en lades. Daarnaast kunt u de kast helemaal afstemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften.

2. Kwaliteit en vakmanschap

Neves werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen en ervaren vakmensen. Zo worden alle kasten met de hand gemaakt in België. Hun high-end machinepark en passie voor het vak maken het verschil.

3. Ruime keuze

Neves biedt een ruime keuze aan verschillende stijlen en afwerkingen. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals hout, glas en spiegelglas. Daarnaast zijn er tal van kleuren en patronen beschikbaar zodat u de kast helemaal kunt afstemmen op uw smaak en interieur.

 

Welk merk past het best bij u?

Of u nu kiest voor Raffito of Neves, beide merken bieden tal van voordelen als het gaat om het ontwerpen van een kledingkast op maat. Het is dan ook belangrijk om goed te kijken naar uw persoonlijke wensen en behoeften zodat u het merk kunt kiezen dat het beste bij u past. Beide merken bieden tal van voordelen op het gebied van kwaliteit, maatwerk en design. Bent u eruit? Maatwerk kasten zijn het specialisme van Quist. Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom. Onze adviseurs helpen u graag verder bij het samenstellen, leveren en monteren van uw kledingkast op maat. Wij zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van uw prachtige nieuwe kast!

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.