Loft Italian / Casual design

Maatwerk kasten

Loft Italian / Casual design

Wanneer u een prachtige Raffito kast bij ons aanschaft horen daar natuurlijk ook mooie kastdeuren bij. De Raffito Loft kastdeuren zijn een lust voor het oog. Deze karakteristieke en eigentijdse kastdeuren hebben een mediterrane uitstraling. De hoogwaardige kwaliteit maakt deze kastdeuren een luxe item in uw interieur. De Loft kastdeuren kunnen geheel op maat gemaakt en samengesteld worden. Kies uw favoriete kleur, handgrepen en indeling van de kast. Ontdek hoe het precies werkt

Raffito Loft kastdeuren

De Loft kastdeuren van Raffito blinken uit door hun prachtige design. De karakteristieke mediterrane stijl en het mooie eigentijdse karakter vallen direct op. De stijlvolle elementen van de Loft kastdeuren stralen vakmanschap en klasse uit. De robuuste kastdeuren hebben een mooi vormgegeven structuur die voelbaar en zichtbaar is. Alle Raffito Loft kastdeuren worden gemaakt met hoogwaardige materialen. Dit ziet u terug in het prachtige resultaat. Bekijk de foto’s onderaan deze pagina maar eens en oordeel zelf. U kunt ook vast een kijkje nemen bij onze eerder afgeronde projecten bij tevreden klanten.

Een kast op maat

Bij Quist kunt u terecht voor een Raffito kast op maat. Zowel de prachtige Loft kastdeuren als de kast zelf kunnen geheel naar wens gemaakt worden. U kunt tot in detail bepalen hoe de kast eruit komt te zien. Kies een kleur uit het mooie palet van warme kleuren. Vervolgens kunt u ook de gewenste handgrepen uitkiezen. De indeling van de kast bepaalt u ook geheel zelf. Het resultaat is een prachtige luxe beleving die uw interieur helemaal af maakt.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse in onze prachtige Loft kastdeuren en kasten op maat? Wij leveren en monteren de kast(deuren) graag voor u. Neem gerust contact op voor meer informatie en persoonlijk advies. Vul het contactformulier in, bel ons of stuur een e-mail. De medewerkers van Quist staan graag voor u klaar en zorgen dat u snel verder geholpen wordt.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.