Maatwerk tv meubel

Maatwerk kasten

Is een maatwerk tv meubel precies wat u zoekt?

U heeft overal gezocht naar het perfecte tv meubel maar de zoektocht heeft geen succes, herkenbaar? Misschien zoekt u een uniek tv meubel of heeft u een meubel nodig wat precies in uw interieur past. U weet precies wat u zoekt of heeft juist geen idee wat bij uw huis zou kunnen passen. In al deze gevallen kunnen wij u helpen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw maatwerk tv meubel van Bamito. Uiteraard verzorgen wij ook de levering en montage voor u. Benieuwd naar onze unieke wandmeubelen? Lees dan snel verder.

Een prachtig maatwerk tv meubel

Voor een one of a kind maatwerk tv meubel bent u bij Quist aan het juiste adres. Een prachtig wandmeubel van Bamito zal de finishing touch zijn die nog mist in uw interieur. Stel samen met ons uw maatwerk tv meubel samen. Het ontwerp is pas af als het volledig aan uw wensen voldoet. Misschien zoekt u een hangend tv meubel met een prachtig design of juist een wandmeubel met geïntegreerde open haard? Wilt u een boekenkast en tv meubel combineren? De mogelijkheden zijn eindeloos. Kijk alvast maar op onze website voor wat inspiratie. Maatwerk is onze kracht. Daardoor bent u altijd verzekerd van een resultaat waar u meer dan tevreden mee bent. Wij leveren en monteren uw nieuwe maatwerk tv meubel ook nog eens voor u!

Over Bamito

Bamito is een merk met een speciaal achtergrondverhaal. Ontwerper Frederick was als kind al gefascineerd door de juwelen van zijn oma. Hij genoot van de glinstering, de materialen, de vormen en lijnen en de sprekende kleuren. Deze fascinatie heeft geleid tot een reeks design wandmeubelen. Alle Bamito meubelen hebben namen die verwijzen naar de oma van Frederick. Wat dacht u van ‘Eleonor’s Necklace’, ‘Wedding Rings’ of ‘Grandma’s Pin’? Een maatwerk Bamito tv meubel is een waar juweel voor in uw interieur.

Stel uw tv meubel samen

Bent u geïnteresseerd in een maatwerk tv meubel van Bamito? Kom dan gezellig langs in onze showroom! Wij staan voor u klaar met een lekker bakje koffie en uitgebreid persoonlijk advies. Bekijk alvast wat showroom modellen en ontwerp samen met ons uw ideale maatwerk tv meubel. Er wordt rekening gehouden met al uw wensen en ideeën. Zodra u helemaal tevreden bent regelen wij de levering en montage van uw tv meubel. Dat is pas service! Heeft u van tevoren wat vragen voor ons? Neem gerust contact op. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.