Moderne stijldeuren

Maatwerk kasten

Moderne stijldeuren

Een modern interieur maakt u helemaal af met prachtige kastdeuren. De Raffito moderne stijldeuren staan prachtig in uw woning. Creëer een sfeer van rust met deze minimalistische en strakke deuren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maak uw keuze uit de 6 modellen, verschillende kleuren en handgrepen. Ook de kast achter uw moderne stijldeuren kan volledig op maat gemaakt worden. Het resultaat is fenomenaal. Kunt u deze toevoeging ook niet missen in uw interieur? Lees alles over onze producten en ontdek hoe wij u verder kunnen helpen.

Een kast met moderne stijldeuren

De Raffito moderne stijldeuren voor uw kast hebben een stijlvolle en hedendaagse uitstraling. Wanneer u voor deze moderne kastdeuren kiest creëert u een ontspannen sfeer waarin u volledig tot rust kunt komen. De rust is te danken aan de strakke lijnen en minimalistische vormen. Openheid en ruimtelijkheid staan centraal. Wanneer u echt voor een modern en strak geheel wilt gaan is een moderne kast van wand tot wand de oplossing. Durf te spelen met de collectie deurmodellen, kleuren en handgrepen voor de perfecte match binnen uw woonstijl.

Alles naar wens

De moderne stijldeuren van Raffito zijn volledig naar wens aan te passen. Er zijn 6 modellen beschikbaar. Gaat u bijvoorbeeld voor de strakke en minimalistische kastdeur Siena of past de stijldeur Florence met verticale strepen beter bij uw interieur? Er zijn veel mogelijkheden. Naast het model kunt u ook de kleur en handgrepen zelf uitkiezen. Wanneer u prachtige moderne stijldeuren heeft uitgekozen kunt u ook de kast erachter nog helemaal op maat laten maken. Het resultaat is een prachtige en bovendien praktische toevoeging aan uw woning. Ziet u het al helemaal voor zich? Quist helpt u graag bij de levering en het plaatsen van uw Raffito kast.

Heeft u interesse?

Wilt u graag meer weten over onze moderne stijldeuren voor uw kast? Wij geven u graag meer informatie en persoonlijk advies. Neem gerust contact op via het contactformulier, e-mail of telefoon. Onze adviseurs staan graag voor u klaar en helpen u direct verder. Voor u het weet kunt u genieten van een prachtige nieuwe kast in uw huis.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.