Omlijste deuren

Maatwerk kasten

Omlijste deuren

Zoekt u naar de perfecte kastdeuren maar kunt u maar niets vinden wat geheel bij uw smaak past? Ga voor de Raffito omlijste deuren! Deze prachtige kastdeuren kunt u geheel naar wens aanpassen en op maat laten maken. Kies de panelen, omlijstingen, kleuren, stijlen en handgrepen van uw voorkeur. Het resultaat is een kast met omlijste deuren die perfect bij uw inrichting past. Ziet u dat wel zitten? Lees verder en ontdek alle mogelijkheden.

Raffito omlijste deuren voor uw kast

Raffito omlijste deuren zijn een prachtige afwerking van uw kast. Door een mooie omlijsting te combineren met panelen, glas of een spiegel creëert u een prachtig geheel. Dit geeft rust en sfeer in uw woonruimte. Door het gebruik van spiegels of glas kan de ruimte bovendien veel groter lijken. De omlijste deuren van Raffito stralen klasse en vakmanschap uit. Dit is te danken aan de hoogwaardige materialen en geraffineerd afwerking. Alle gebruikte materialen zijn van tevoren zorgvuldig geïnspecteerd voordat ze toegepast zijn in de kastdeuren. U kunt vertrouwen op de kwaliteit van Raffito.

Eindeloze mogelijkheden

Als het om de omlijste kastdeuren van Raffito gaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Vergroot uw woonplezier door panelen, omlijstingen, kleuren, stijlen en handgrepen te combineren naar uw smaak. Er zijn verschillende stijlen beschikbaar, neemt u bijvoorbeeld een kastdeur met 1 vlak of meerdere vlakken? Vervolgens kunt u kiezen uit 10 soorten omlijstingen. Maak het helemaal af door hout of unikleuren te combineren met glas- of spiegeldelen en handgrepen op maat. Een unieke kast die helemaal past bij uw inrichting is het resultaat.

Neem contact op

Bent u enthousiast geworden door de diversiteit aan mogelijkheden? Neem gerust contact op wanneer u interesse heeft in onze luxe omlijste deuren voor uw kast. De medewerkers van Quist voorzien u graag van persoonlijk advies en helpen u bij de levering en montage van uw Raffito omlijste deuren. Vul het contactformulier in, bel of stuur een e-mail. Wij helpen u graag snel verder.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.