Raffito kasten

Maatwerk kasten

Prachtige maatwerk kasten van Raffito

Bent u op zoek naar een prachtige nieuwe kast? De adviseurs van Quist raden u de Raffito kasten aan. Deze kasten kunnen volledig naar wens samengesteld worden. Kies uw favoriete kastdeuren, indeling, kleuren, accessoires en meer. Het resultaat is een prachtige maatwerk kast, tot in detail naar uw wensen samengesteld. Quist helpt u van ontwerp tot levering en montage. Ontdek hoe het werkt.

Raffito kasten

De Raffito kasten zijn volledig naar wens samen te stellen. We hebben het over maatwerk tot in de details. Raffito is een merk wat staat voor klasse en vakmanschap. De kasten worden gemaakt met oog voor detail en stijl. U kunt een vleugje Italiaans design bespeuren. Een mix van stijlen en trends zorgt voor smaakvolle contrasten. Raffito kasten hebben hun eigen karakter. De kasten van Raffito zijn niet alleen erg mooi maar hebben ook een lange levensduur. Dankzij hoogwaardig vakmanschap haalt u met een Raffito kast echt kwaliteit in huis.

Kies uw kastdeuren en kastinterieur

Wanneer u voor een Raffito kast kiest helpen wij u graag, van ontwerp tot levering en montage. Als het gaat om de kastdeuren van uw kast zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor stijldeuren, barn deuren, klassieke stijldeuren, moderne stijldeuren, omlijste deuren, twist deuren of industriële deuren. Na het kiezen van de deuren wordt het tijd om het kastinterieur samen te stellen. Maak uw keuze uit de verschillende indelingen, materialen, kleuren en accessoires. Gaat u bijvoorbeeld voor houten of glazen panelen? Welk soort spiegels en verlichting wenst u? Er zijn veel verschillende opties zoals een uittrekbare spiegel, schoenenrek op maat, mouwbeschermer en meer. Raffito kasten worden op maat samengesteld tot u helemaal tevreden bent.

Quist helpt u verder

Zodra uw kast ontworpen is helpen wij u verder met de levering en montage. Onze medewerkers monteren de kasten met veel plezier bij onze klanten. Wilt u ook profiteren van onze uitgebreide service? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Voor u het weet gaan we aan de slag met het ontwerp zodat u snel kunt genieten van een prachtige Raffito kast op maat.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.