Schuifwandkasten

Maatwerk kasten

Schuifwandkasten

U kent het wel, er zijn veel prachtige kasten te koop in allerlei winkels maar u vindt nooit de kast die perfect in uw interieur past. Met de schuifwandkasten en draaideurkasten van Neves is dat verleden tijd. Deze kasten kunnen geheel op maat gemaakt worden zodat u de ruimte in uw woning optimaal kunt benutten. Bovendien kunnen de kasten geheel in de stijl en kleur van uw smaak gemaakt worden. Met kasten van Neves weet u zeker dat u tevreden zal zijn met het prachtige resultaat. Lees alles over de Neves kasten en hoe wij u verder kunnen helpen.

Schuifwandkasten en draaideurkasten

In het assortiment van Quist vindt u prachtige schuifwandkasten en draaideurkasten van het topmerk Neves. Deze kasten kunnen volledig naar wens op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld voor een tv-meubel op maat of een handige grote opbergkast met schuifdeuren. Misschien bent u wel op zoek naar een boekenkast op maat of juist een schoenenkast. Neves kasten kunnen altijd voor u op maat gemaakt worden. U benut uw opslagruimte optimaal en gaat voor een praktisch en duurzaam product. De Neves kasten worden in België geproduceerd. Quist helpt u graag bij de levering en montage van uw nieuwe kast.

Volledig op maat gemaakt

Wanneer u voor Neves schuifwandkasten kiest staat uw voorkeur centraal. Er is een ruime keuze aan indelingen, kleuren, materialen, glas, hout en textiel. U kunt altijd een passende kast samenstellen voor uw berging, garage, zolder, slaapkamer, kinderkamer, hal, bureau of kantoor. Naast schuifwandkasten en draaideurkasten kunt u ook nog kiezen voor scheidingswanden op maat. Deze zijn op maat te bestellen en eindeloos te combineren met de prachtige Neves kasten. Ziet u het al voor zich? Bekijk ook eens onze eerdere projecten.

Neem contact op

Heeft u al precies bedacht welk soort kast u wilt hebben? Bent u op zoek naar persoonlijk advies over de Neves schuifwandkasten en draaideurkasten? In alle gevallen mag u gerust contact met ons opnemen via het contactformulier, e-mail of telefoon. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag snel verder. Voor u het weet staat er een prachtige kast in uw woning!

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.