Twist kasten

Maatwerk kasten

Twist kasten

De Raffito Twist kasten zijn een aanwinst voor uw interieur. In deze draaideurkasten zijn functionaliteit en design op fenomenale wijze gecombineerd. Stel uw kast volledig naar wens samen. Wanneer uw op maat gemaakte kast ontworpen is regelen wij graag de levering en montage voor u. Dan kunt u snel gaan genieten van een prachtig en bovendien praktisch eindresultaat. Lees alles over de Raffito Twist kasten en onze service.

Wat zijn Twist kasten precies?

Twist kasten, u heeft er misschien nog nooit van gehoord. Maak kennis met de Twist kasten van Raffito! Een Twist kast heeft draaideuren die direct aan het kastinterieur bevestigd zijn. Deze constructie zorgt ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van de opslagcapaciteit van de kast. Deze efficiënte oplossing is een uitstekend alternatief voor schuifdeurkasten. De Raffito Twist kasten zijn stijlvol ontworpen met een vleugje Italiaans design. Aan ieder detail van de kast is aandacht gegeven. Ten slotte zijn alleen de beste hoogwaardige materialen gebruikt voor de Twist kasten. Dit zorgt voor een luxe uitstraling van vakmanschap en klasse. Wist u dat de Twist kasten geheel op maat gemaakt kunnen worden?

Volledig op maat gemaakt

Wij begrijpen dat u op zoek bent naar een kast die perfect in uw interieur past. De Raffito Twist kasten zijn geheel op maat samen te stellen. De kast wordt aangepast aan de beschikbare ruimte in uw woning. Zo kunt u de ruimte optimaal benutten. De indeling van de kast laten wij ook aan u over. Wilt u veel lades, planken of ophangsystemen? Alles is mogelijk. Kies uw favoriete panelen, kleur, handgrepen, verlichting en accessoires. Het resultaat is een kast die 100% aan uw wensen voldoet en perfect past in uw woonruimte.

Quist helpt u verder

Bij Quist kunt u terecht voor de Raffito Twist kasten. Wij helpen u graag bij het samenstellen, leveren en monteren van deze prachtige kasten. Voor u het weet staat er een prachtige Raffito kast in uw woning. Dit geeft de finishing touch aan uw inrichting. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon. Onze adviseurs helpen u graag snel verder. Op Quist kunt u rekenen.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.