Overkapping op maat

Overkappingen

Bij Quist kunt u terecht voor een prachtige overkapping op maat, helemaal naar uw smaak

Een overkapping die helemaal past bij uw woning en de inrichting van uw tuin. Het formaat past perfect en overal is aan gedacht. Een leuk puntdak, mooie antraciet details en handige glazen schuifdeuren. Precies hoe u het in gedachten had! Maar waar vindt u nu een overkapping die helemaal aan uw wensen voldoet? Kom langs bij Quist en laat uw overkapping helemaal op maat maken. Dankzij de eindeloze mogelijkheden zult u altijd tevreden zijn over het ontwerp. Vervolgens verzorgen wij graag de levering en montage voor u. Droomt u al weg bij het idee van een heerlijk drankje op een mooie zomeravond terwijl u de tuin overziet vanuit uw nieuwe overkapping? Lees dan verder en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Waarom zou u kiezen voor een overkapping?

Overkappingen zijn niet voor niets erg populair. Ze staan prachtig in uw tuin en hebben veel voordelen. U kunt het hele jaar heerlijk uit de wind zitten of de schaduw opzoeken op hete zomerdagen. Een overkapping biedt ook extra opslagruimte voor tuinmeubelen. Ze staan onder de overkapping mooi droog. Gaat het tijdens een gezellige barbecue ineens regenen? Binnen de kortste keren bent u verplaatst naar de overkapping en kan het feestje doorgaan. Ten slotte is het plaatsen van een overkapping snel gebeurd en de overkapping geeft ook nog eens meerwaarde aan uw woning. Wie wil dit nu niet?

Een unieke overkapping op maat

U kunt een overkapping plaatsen in uw tuin, over uw terras, aan uw tuinhuis, als verlengstuk van uw woonkamer of als fietsenstalling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit betekent dat standaard overkappingen vaak niet passen in uw specifieke tuin. Een overkapping op maat van Quist biedt de perfecte oplossing. Wij stellen de overkapping geheel naar wens samen. Het formaat, de afmetingen, het type dak, alles kunt u zelf uitkiezen. Wilt u misschien ook mooie glazen schuifdeuren in uw overkapping? Wij kunnen alles voor u regelen. Wanneer u tevreden bent verzorgen wij de levering en montage van uw unieke overkapping op maat. Dan kan het genieten pas echt gaan beginnen!

Mogen wij u helpen?

Ziet u zo’n prachtige overkapping op maat al helemaal voor zich? Kom vrijblijvend langs in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag de mogelijkheden met u. Wanneer u een overkapping op maat wil aanschaffen gaan we aan de slag met het ontwerpen, leveren en installeren van de overkapping. Even later zit u al heerlijk te genieten van het hoogwaardige eindresultaat. Heeft u vragen voor ons? Neem gerust contact op via het contactformulier, e-mail of telefoon. Onze experts staan klaar om u verder te helpen.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.