Projecten

Onze afgeronde projecten

Onze specialiteit is maatwerk. Zoekt u misschien een garagedeur, kast, binnendeur of overkapping op maat? Wilt u bouwen of verbouwen geheel naar uw wensen? In al deze gevallen is Quist de betrouwbare specialist die voor u klaar staat. Wij helpen u bij het inmeten, bestellen, leveren en monteren van onze producten. Bouwen of verbouwen kan helemaal naar uw wensen en ideeën. Maak gebruik van onze diensten om tot een prachtig eindresultaat te komen. Bekijk onze afgeronde projecten bij tevreden klanten en doe inspiratie op.

Bekijk onze projecten en doe inspiratie op

Bekijk al onze eerder afgeronde projecten om inspiratie op te doen. Ziet u bijvoorbeeld een maatwerk kast of garagedeur die ook erg mooi zou staan in uw woning? Alles is mogelijk bij ons. Quist heeft niet voor niets veel tevreden klanten. Zo vertelde één van onze klanten: “Quist is een allround klusbedrijf met een specialisatie in maatwerk. Ik heb 3 klussen laten uitvoeren: reparatie aan het dak van mijn tuinhuis, een maatwerk kledingkast en kamers maken/aftimmeren op de zolder. Quist denkt heel goed met de klant mee en komt zelf met creatieve ideeën. Dit bedrijf weet de klantwens moeiteloos om te zetten in de juiste oplossing. Werkt snel, vakkundig en zeer netjes. Als ik nog eens klussen heb hoef ik niet te twijfelen!”

Meer weten?

Heeft u inspiratie op kunnen doen tijdens het bekijken van onze projecten? Misschien heeft u zelfs iets gezien wat u ook zou willen realiseren in uw woning? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Wij gaan graag voor u aan de slag met inmeten, bestellen, leveren, monteren, bouwen en/of verbouwen. Dankzij onze uitgebreide service en ervaring in maatwerk kunt u snel genieten van een prachtig eindresultaat. Vul het contactformulier in, bel ons op of stuur een e-mail. Wij zorgen ervoor dat u snel verder geholpen wordt.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.