Showroom

Kom langs in onze showroom!

Bent u ook zo gecharmeerd van onze garagedeuren of kunt u niet wachten om uw eigen maatwerk kast samen te stellen? Kom dan gezellig langs in onze showroom in Stellendam! In de showroom kunt u op uw gemak de verschillende producten bekijken. Onder het genot van een bakje koffie voorzien wij u van uitgebreid en persoonlijk advies. Bij het samenstellen van een maatwerk kast nemen wij u ook nog eens mee in ons online programma. Benieuwd geworden? Lees alles over onze showroom. Tot snel!

Openslaande garagedeur

Ontvang uitgebreid advies in onze showroom

In de bescheiden showroom van Quist ontvangen wij u graag met een lekker bakje koffie. Bekijk op uw gemak de verschillende producten die uitgestald staan. Bent u misschien geïnteresseerd in garagedeuren, maatwerk kasten of overkappingen? Doe inspiratie op in onze showroom! Wanneer u voldoende heeft kunnen rondkijken voorzien wij u graag van uitgebreid en persoonlijk advies. Wilt u bijvoorbeeld een maatwerk kast aanschaffen? Ga dan eens met Andrea om de tafel zitten. Zij neemt u uitgebreid mee in een online programma waarin u uw eigen maatwerk kast samen kunt stellen. Daarbij wordt rekening gehouden met al uw wensen en ideeën. Na een bezoek aan onze showroom weet u precies wat u wilt! Na het ontwerpen van uw garagedeur, maatwerk kast of overkapping verzorgen wij ook graag de levering en montage voor u zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

Zien wij u binnenkort?

Ziet u een bezoek aan onze showroom wel zitten? Wij ontvangen u graag aan de Deltageul
34-12 in Stellendam. De showroom is op vrijdag te bezoeken van 13:00 uur tot 16:30 uur. Op afspraak is de showroom ook op andere dagen te bezoeken. Wilt u liever even overleggen of wat vragen stellen voordat u langskomt? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of het contactformulier. Onze medewerkers kijken uit naar uw bericht en helpen u graag verder.

Wij zijn gesloten

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 23 december tot en met zaterdag 6 januari.